Partizanov Fejsa jedva čeka povratak na teren

Izvor: Glas javnosti, 16.Nov.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov Fejsa jedva čeka povratak na teren

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa rekao je danas da jedva čeka da se vrati na teren, posle teške povrede kolena, ali da pre toga treba potpuno da se oporavi.

Fejsa je povredio koleno u aprilu, tokom prijateljske utakmice Japana i Srbije. On je sredinom aprila operisan u Minhenu, a pre 20 dana se vratio treninzima.

- Dve, tri nedelje treniram jačim tempom. Zadovoljan sam što sam izašao na teren i polako počeo da radim s loptom. Nisam izgubio osećaj, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << četiri, pet meseci sam se uželeo lopte. Radim na poligonu s loptom, brže vođenje i istrčavanja sa 80, 90 odsto inteziteta- rekao je Fejsa za klupski sajt.

Fejsa je dodao da mu je vreme oporavka brzo prošlo, kao i da će za tri, četiri nedelje ići na kontrolu u Minhen.

- Zacrtao sam da počnem sa treninzima i igrama na zimskim pripremama, a biće dobro ako budem mogao i ranije. Ipak, smatram da ne treba da žurim, jer kod ovakvih povreda strpljenje je najvažnije, kako se ne bi desilo nešto nepredviđeno- rekao je on.

- Pokušavam da ne razmišljam o trenutku kada ću se vratiti na teren, jer onda 'izgorim' u želji da sebe što pre vidim u crno-belom dresu, a to nije dobro za oporavak- dodao je igrač Partizana.

Fejsa je rekao i da očekuje da Partizan odbrani šampionsku titulu u Super ligi.

- Najbolji smo u zemlji, to se i očekivalo. Ima još mnogo utakmica, ali mislim da ćemo odbraniti titulu. Ove godine nisam igrao u Ligi šampiona, nadam se da će biti još prilika za to- rekao je Fejsa.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.