Partizani dolaze VIDEO

Izvor: B92, 30.Apr.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizani dolaze VIDEO

"Partisans 1941" je strategija u realnom vremenu, koja događaje sa početka Drugog svetskog rata pokušava da sagleda na malo drugačiji način, baveći se teškim svakodnevnim životom ruskih partizana, u kojima svakako ima i akcije.

Ako ste oduvek želeli da u igri sa tematikom Drugog svetskog rata vodite partizane, uskoro ćete za to dobiti priliku, i to u predstojećoj igri moskovskog studija "Alter Games". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Neće to biti klasično puškaranje, a kako navode developeri, ni istorijska simulacija. Najavljuju složenu taktičku igru u kojoj će vas do pobede voditi informacije, strpljenje i oprez.

Kao komandant ćete voditi više od 10 partizana od kojih svaki ima svoju jedinstvenu priču. Neki će biti obučeni vojnici, a neki obični civili. Na vama je da ih provedete kroz neprijateljske redove.

Igra će imati nekoliko modova. Zasada je potvrđena samo verzija za PC, ali datum njenog izlaska još nije poznat.

Drugi svetski rat je i do sada bio tema brojnih igara, prvenstveno pucačina iz prvog lica, a neke od njih su izazvale i kontroverze.

Tako su neki izdavači morali iz svojih igara da izbace nacističke simbole, kako bi mogli igru da plasiraju na određeno tržište.

Nemačka je prošle godine ipak ukinula potpunu zabranu prikaza nacističkih simbola u video-igrama. Međutim, ni u jednoj od tih igara do sada u fokusu nisu bili partizani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.