Partizane, vreme je za prave odluke!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 09:37

Partizane, vreme je za prave odluke!

Svi koji vole Partizan sa zebnjom su ispratili najnovije vesti i pitaju se - šta dalje? Da li posle neprijatnih slede i neka prijatna iznenađenja za navijače?

Partizan je u samo par dana ostao bez svoja dva velika aduta za narednu sezonu - pleja Korija Voldena i trenera Andree Trinkijerija, pa iako je bilo planirano da se ekipa za sledeću sezonu tek neznatno promeni i eventualno dodatno ojača posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odličnog utiska ostvarenog u protekloj, prekinutoj sezoni, moraće da dođe do većih kadrovskih promena.

Naravno, sada je ključno pitanje koga postaviti za trenera,. U javnosti se pominje nekoliko imena, od Trinkijerijevog dosadašnjeg pomoćnika Vlada Šćepanovića, do dugogodišnjeg saradnika Željka Obradovića i nekadašnjeg pleja Partizana Vlade Androića.

Ipak, sećamo se da je predsednik Partizana Ostoja Mijailović pre nepune dve godine, u kriznim trenucima, u jesen 2018. godine napravio sjajan potez dovođenjem Trinkijerija, bilo je to baš prijatno iznenađenje za pristalice Partizana i jasna poruka da će klub u narednom periodu ići uzlaznom linijom.

Tako je i bilo do ovog prekida sezone u kojoj su osvojena dva trofeja uz veliku šansu da se taj niz i nastavi, ali pandemija je sve to prekinula. Sada je došlo do određenih problema, ali uprava Partizana možda ponovo ima nekog novog ''keca u rukavu''.

Utisak je da sistem koji je uspostavljen i koji se pokazao uspešnim prošle sezone ne treba radikalno menjati, možda bi u tom pogledu Vlado Šćepanović najlakše mogao da nastavi započetim putem, ali da ne žurimo sa procenama. Sačekaćemo rasplet.

Za to vreme, legendarni košarkaš Partizana i aktuelni direktor ''Štark Arene'' Goran Grbović u razgovoru za ''Alo'' upozorava i na potencijalne nove opasnosti koje prete Partizanu u ovom prelaznom periodu do izbora novog trenera.

Ipak, on veruje da će se čelni ljudi Partizana izboriti i sa tim problemima i da uz neke teške odluke mogu da nastave pravim putem.

''Pojavljuju se novi problemi za Partizan nakon što je predsednik Ostoja Mijailović uspeo da konsoliduje finansijsku situaciju. Sada su crno-beli otvoreni za mešetarenje i menadžerski uticaj raznih savetodavaca, koji navodno misle dobro Partizanu, a u stvari ih zanima samo njihov džep.







Treba biti oprezan, to je sada minsko polje koje treba demontirati. Sledi period teških odluka.

-









Činjenica je da među navijačima postoji razočaranje, najviše zbog sistema koji je Italijan napravio, i koji je sada narušen, a da li će neko naslediti njegov sistem ili će se on resetovati, ostaje da se vidi. Trebalo bi samo zbog navijača, kao što su čelnici Partizana i do sada radili, da sve bude transparentno'', objasnio je Grbović i dodao da Partizan nije ni mogao da parira znatno izdašnijim ponudama iz Evrolige za Trinkijerija koji bi prema poslednjim najavama karijeru trebalo da nastavi u Bajernu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trinkijeriju stižu sve oštrije poruke, i Ratko Varda ima nešto da mu kaže

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020

Posle sjajnih rezultata iz prošle sezone i očekivanja da će ekipa uglavnom ostati na okupu i za sledeću sezonu, najnovija dešavanja pokvarila su raspoloženje među pristalicama Partizana, pogotovo potez trenera Trinkijerija...Partizan je u kratkom vremenskom intervalu doživeo neočekivane udarce...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.