Partizane, hvala ti  bila mi je čast

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 22:04

"Partizane, hvala ti " bila mi je čast"

Američki košarkaš Džejms Mekadu poslao je poruku kojom se, možda, oprostio od Partizana.

Mekadu je doveden kao pojačanje na poziciji centra usred ove sezone i kao zamena za Arta Parahovskog.

Skočni centar nije imao priliku da se preterano pokaže u kratkom periodu tokom kojeg je bio član crno-belih, ali je to iskustvo ostavilo jak utisak na njega.

"Hvala Partizanu što me je učinio delom svoje porodice. Bila mi je čast da nosim crno-belo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mislim da bi se poslednjih mesec dana sezone pamtilo. Imati priliku da osvojite dva prvenstva sa takvom, sjajnom grupom momaka bi sigurno bilo posebno iskustvo", napisao je Mekadu na Instagramu.

Iako ništa nije potvrđeno, deluje kao da se Mekadu, koji ima ugovor do kraja sezone, već oprostio od Beograda i da će tražiti novu sredinu.

"Posebno sam zahvalan mojoj porodici i prijateljima koji su uz mene u ovim trenucima. Uzbuđen sam zbog onoga što će se desiti na leto i jedva čekam narednu sezonu. Molim sve da paze na svoje zdravlje i da ostanu bezbedni sa svojim voljenima", dodao je Mekadu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.