Partizane, hoćeš li ispuniti želju Željku Obradoviću?

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizane, hoćeš li ispuniti želju Željku Obradoviću?

I Željku i ''armiji'' svojih navijača...

Partizan će još jednu sezonu na evropskoj sceni provesti u Evrokupu, a ABA ligu će u Evroligi posle jednogodišnje pauze ponovo predstavljati Crvena zvezda.

Željka Obradovića i Fenerbahče ćemo ponovo gledati u Beogradu, u duelima sa crveno-belima, a u razgovoru koji prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Večernje novosti'', najtrofejniji evropski stručnjak je izrazio zadovoljstvo zbog toga, ali i žal što u evropskoj eliti uz Zvezdu nema i Partizana





''Obožavam da dođem u Beograd, jer znam da je to moj grad, moja zemlja. Nikada mi nije bilo lako da igram protiv srpskih klubova.







Volim što se Zvezda zasluženo vratila u Evroligu. Voleo bih da je tu i Partizan. Daj bože da imamo dva tima sa ovih prostora u Evroligi. Želim im sve najbolje, da doguraju tamo gde žele da budu na kraju sezone'', istakao je Obradović.

Partizan ovog leta radi na jačanju ekipe, ambicije u narednoj biće najviše u ABA ligi, a možda se i u Evrokupu napravi neko prijatno iznenađenje, pa se narednog proleća eventualno i pomenuta Obradovićeva želja ispuni.

Kada je Fenerbahče u pitanju, u toku je rekonstrukcija ekipe, nekoliko igrača je otišlo, pojačanja stižu, među njima i Leo Vesterman, koji će ponovo igrati zajedno sa zemljakom i nekadašnjim saigračem iz Partizana, Žoom Lovernjom.

''Uz Gudurića i Melija, koji će igrati u NBA, otišli su Grin i Hersek. Doveli smo Vestermana, Vilijamsa, Berkaja i De Koloa. Specifičnost svakog od igrača iziskuje da se neke stvari u igri promene. Lovernj i Vesterman su igrali zajedno u Partizanu, pa možda Leov period uklapanja bude kraći. Ali, treba vremena...'', objašnjava Obradović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.