Partizan značajno oslabljen protiv Vojvodine, koji tim će Nikolić izvesti?

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan značajno oslabljen protiv Vojvodine, koji tim će Nikolić izvesti?

Pobeda u 154. večitom derbiju donela je veliki optimizam u Humsku, ali trener crno-belih Marko Nikolić nije bez briga i problema pred meč sa Vojvodinom u subotu.

Još pre kraja utakmice na stadionu ''Rajko Mitić'' bilo je maltene izvesno da će levi bek crno-belih Nemanja Miletić morati da propusti sledeće kolo, posle oštrog starta napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija.

Kako danas prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << B92, Miletić je odmah posle meča prebačen na VMA gde su urađena detaljna snimanja, na kojima je utvrđeno da je doživeo distorziju skočnog zgloba.

To praktično znači da neće biti na raspolaganju treneru Nikoliću za subotnji derbi, ali to nije jedini kadrovski problem za šefa struke crno-belih.

Naime, crno-beli će u subotu morati i bez tandema na sredini terena Everton-Jevtović, koje očekuje pauza zbog žutih kartona.

Imajući sve to u vidu, sastav Partizana za meč sa Vojvodinom mogao bi da izgleda ovako:

Kljajić, Vulićević, Milenković, Ostojić, Monir, Radin, Kosović, Janković, Leonardo, Tavamba, Đurđević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.