Partizan želi pobedu

Izvor: RTS, 07.Nov.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan želi pobedu

Pobedom protiv Vašaša u Budimpešti vaterpolisti Partizana, ispravili bi kiks nakon poraza na startu Evrolige i napravili veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale elitnog takmičenja.

Partizan ne samo da je izgubio bodove protiv Segeda u prvom kolu, već je i ostao bez kažnjenih trenera Igora Milanovića, koji će pauzirati tri utakmice, i igrača Stefana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mitrovića. Ekipu će u Budimpešti voditi pomoćnik Uroš Stevanović.

"Ovo nam je veoma bitna utakmica i tražićemo svoju šansu u Budimpešti. Vašaš je kompaktna ekipa koja ima izvanredne pojedince. Poštujemo ih, ali želimo pobedu, a neće biti ništa gotovo ni u slučaju poraza", rekao je Stevanović.

Prvotimac Partizana Miloš Ćuk veruje da crno-beli mogu do pobede u glavnom gradu Mađarske.

"Idemo u Budimpeštu da ispravimo grešku iz prvog kola i da probamo da pobedimo. Mnogo smo radili poslednje dve nedelje i očekujem mnogo bolje izdanje Partizana. Ukoliko pobedimo, imaćemo lakši put u četvrfinalu", rekao je Đuk.

Optimista pred duel sa Mađarima je i centar Laslo Šuranji, koji je ove sezone došao u redove aktuelnog prvaka Evrope.

"Znamo kako igra Vašaš, radi se o najboljoj ekipi u našoj grupi, ali to ne mora ništa da znači. Nedavno su izgubili u mađarskom Kupu od Honveda, pa kad su mogli oni, možemo i mi da ih pobedimo", poručio je Šuranji.

Utakmica drugog kola C grupe Evrolige Vašaš - Partizan igra se u sredu od 20.30 časova u Budimpešti.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.