Partizan želi centra Monaka

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 19:46

Partizan želi centra Monaka

KK Partizan kontaktirao je Dontu Hola, preneo je Aris Barkas, novinar specijalizovanog košarkaškog portala "Eurohoops".

Partizan se nedavno suočio sa odlaskom prvog centra Matijasa Lesora, te se nalazi na tržištu u potrazi za njegovom zamenom.

Kako navodi Barkas, Partizan je stupio u kontakt sa Holom, međutim, ostvaren je samo inicijalni kontakt, te ponuda još nije predočena američkom centru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Problem u svemu predstavlja to što Hol ima ugovor sa Monakom, pa bi Partizan u slučaju da se dogovori sa igračem morao da plati obeštećenje ekipi koju sa klupe predvodi Saša Obradović.

Hol je prethodne dve sezone proveo u Monaku, a u prethodnoj je u Evroligi prosečno beležio 7,5 poena i 5,5 skokova, uz 73 odsto šuta za dva poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.