Partizan želi Marka Devića

Izvor: B92, 19.Avg.2015, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan želi Marka Devića

Partizan planira da dovede iskusnog napadača Marka Devića kako bi pojačao tim za jesen u Evropi.

Crno-beli će sledeće srede pokušati da nadoknade gol deficita protiv BATE-a i plasiraju se u Ligu šampiona, ali će i u suprotnom do kraja godine igrati na međunarodnoj sceni, u Ligi Evrope.

Zbog toga srpski šampion traži adekvatno pojačanje u napadu, a želja je navodno 31-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ukrajinski reprezentativac.

Beogradski mediji spekulišu da je rođeni Beograđanin pristao da obuče crno-beli dres za skromnu platu, a da li će se to dogoditi zavisi od ruskog Rubina sa kojim ima ugovor.

Dević je karijeru počeo u Zvezdati, potom igrao za Železnik, Radnički Beograd i Voždovac, pre selidbe u ukrajinski Volin. Vrhunac karijere je doživeo u Metalistu iz Harkova, za koji je postigao 75 golova od 2006-2012. godine.

Potom je napravio transfer karijere prelaskom u Šahtjor od 7 miliona evra, ali jeodigrao samo 15-ak utakmica uz četiri pogotka za tim iz Donjecka, pa se vratio u Metalist.

Posle sjajne sezone 2013/2014 (18 golova na 21 utakmici), seli se u Kazanj. I u Rusiji je retko dobijao šansu, pa je kratko bio na pozajmici u katarskom Al Rajanu za koji je dao 11 golova na 18 utakmica.

Od 2008. odigrao je 35 utakmica i postigao sedam golova za reprezentaciju Ukrajine.

Navodno je veliki navijač Partizana.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bornmaut dobija ZVUČNO pojačanje!?

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2015

Novajlija u Premijer Ligi želi iskusno pojačanje u napadačkoj liniji...Loš start sezone za Bornmaut, koji je u prva dva gola doživeo poraze, i to bez postignutog gola...Kako bi pojačali učinak ispred protivničkog gola, rukovodioci kluba aktivno rade na dovođenju pojačanja u ofanzivnoj liniji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.