Partizan želi CR7 iz Jermenije

Izvor: B92, 12.Maj.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan želi "CR7" iz Jermenije

Partizan je navodno zainteresovan za napadača jerevanskog Pjunika Cezara Romera, prenosi jermenski portal Armsport.

Romero je 25-godišnji Amerikanac meksičkog porekla koji je u protekloj sezoni postigao 24 gola uz 8 asistencija na 26 mečeva za Pjunik, što je rekord Jermenije.

Beogradski mediji spekulišu o još tri sjajna potencijalna pojačanja koja bi Partizan učinila konkurentnim u borbi za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligu šampiona, navodno bi u Humsku mogli da se vrate Miloš Jojić i Miralem Sulejmani, a velika bomba bi bio Gojko Kačar!

Što se tiče Romera, momak iz San Dijega bi u Humsku 1 stigao kao slobodan igrač, jer mu na leto ističe ugovor sa novim šampionom Jermenije.

Karijeru je počeo u nemačkom niželigašu Tantauzenu, a potom je igrao za meksičkog drugoligaša Mursielagos, te MLS ligaša Čivas, pre selidbe u Jermeniju prošlog leta.

Romero bi bio drugo pojačanje Partizana iz Jermenije u poslednjih nekoliko godina, jer je pre dve godine doveo napadača Širaka Ismaela Beka Fofanu, koji se nije proslavio u crno-belom dresu, a trenutno je na pozajmici u Kini.

Partizanu u poslednja tri kola JSL je potreban još samo jedan bod kako bi osvojio novu titulu, sedmu u poslednjih osam godina, a prvu šansu imaće već u sredu u Kruševcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.