Partizan završio prelazni rok!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 23:54

Partizan završio prelazni rok!

Crno-beli su završili prelazni rok, neće biti više kupovina.

Nakon što su u poslednja tri dana doveli nekoliko značajnih pojačanja, crno-beli, ipak, nisu pazarili u poslednjim satima prelaznog roka.

Pominjao se Filip Stuparević kao potencijalno pojačanje iz Votforda i to na pozajmicu, ali do tog transfera neće doći.

"Telegraf" je kontaktirao upravu Partizana koja je potvrdila da je prelazni rok završen i da kontakata sa 20-godišnjim napadačem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa i Vladom Ivićem, nije bilo.

Dakle, Partizan je u ovom prelaznom roku doveo Makija Banjaka, Filipa Holendera, Ivana Obradovića, Miloša Jojića, Žan-Kristofa Bajebeka, Aleksandra Miljkovića, Denisa Stojkovića, Dušana Lalatovića (koji je već na pozajmici u Teleoptiku) i Svetozara Markovića.

Otišli su Umar Sadik, Nemanja Miletić, Bojan Matić i Đorđe Ivanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.