Partizan završava posao, ovo je plej za sledeću sezonu!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 20:27

Partizan završava posao, ovo je plej za sledeću sezonu!

Ovo bi bilo sjajno.

Partizan polako formira tim za narednu sezonu.

Trener ostaje, Andrea Trinkijeri će biti i sledeće sezone u stručnom štabu, a pored njega i nekoliko igrača je za sada sigurno.

Jedan od njih bi mogao da bude i Nemanja Gordić.

Luka D'Alesandro, poznati novinar iz Italije, je napisao danas na svom Tviter nalogu da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan zadržati Nemanju Gordića i ponuditi mu novi ugovor.

Ovaj 31-godišnji košarkaš je jedan od nosilaca igre crno-belih i njegovo iskustvo bi mnogo značilo u pohodu na toliko očekivanu Evroligu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ko će sve, pored Gordića, ostati crno-beli sledeće sezone? Tim se nazire!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020

Kako bi mogao da izgleda tim Andree Trinkijerija?..KK Partizan je završio sezonu 2019/20 tako što je osvojio jedan trofej, bio najbolji u svim ostalim takmičenjima u kojima se borio, ali nije imao sreću da dobije Evroligu, iako to, po mnogo čemu, zaslužuje...Odlukom Ostoje Mijailovića crno-beli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.