Partizan zakazao jaku proveru, ali pred praznim tribinama! Gosti otkrili razlog!?

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan zakazao jaku proveru, ali pred praznim tribinama! Gosti otkrili razlog!?

Zanimljiv meč odigraće se u subotu u Humskoj, ali gledaoci će moći da dešavanja na terenu prate samo putem TV prenosa.

Naime, kako je saopšteno na Partizanovom sajtu, klub iz Humske će prvenstvenu pauzu iskoristiti za utakmicu sa ekipom Radnika iz Bijeljine, na čijem je čelu nekadašnji as Partizana, Šalkea i reprezentacije Srbije Mladen Krstajić.

Utakmica je zakazana za subotu od 14:00h u Beogradu.

Radi se o ekipi koja je aktuelni osvajač Kupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << BiH i koja trenutno na tabeli tamošnje Premijer lige zauzima visoko četvrto mesto, iza Zrinjskog, Željezničara i Sarajeva.

Crno-beli su saopštili da je meč zatvoren za javnost, ali TV Partizan će direktno prenositi ceo tok utakmice.

Međutim, ako u Humskoj to nisu pomenuli, na Fejsbuk stranici Radnika iz Bijeljine otkriven je razlog zbog čega će se meč igrati bez gledalaca. Kako su oni saopštili, u pitanju su ''bezbednosni razlozi'', jer se istog dana igra i prijateljska utakmica između Crvene zvezde i moskovskog Spartaka?!

''Sjajne vesti za sve naše navijače!

Prijateljski okršaj sa FK Partizan, koji se igra u subotu na Partizanovom stadionu sa početkom u 14 časova, biće emitovan u direktnom prenosu na Partizan TV, na YouTube kanalu beogradskog kluba.

FK Radnik Bijeljina se ovim putem zahvaljuje crno-belima u ime kluba, ali i svih naših navijača na obezbeđenom TV prenosu.

PS. Domaćin ove utakmice odlučio je da se utakmica igra bez prisustva publike iz bezbedonosnih razloga zbog prijateljskog susreta Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve koja se igra istog dana u Beogradu'', navodi se na Fejsbuk stranici Radnika iz Bijeljine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.