Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2020, 17:35

Partizan zainteresovan za Erika Miku (VIDEO)

Centar je visok 208 cm, a star je 25 godina

Partizan je već dugo u potrazi za centrom, nisu hteli crno-beli da žure sa izborom, a sada se kao novo ime iscrtao Erik Mika. Kako piše Telegraf, pozivajući se na "beogradsku košarkašku čaršiju", Mika je mogući izbor crno-belih.

Radi se o centru visokom 208 centimetara, ima 25 godina, a svojevremeno je imao 10-dnevni ugovor sa Sakramento >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Kingsima za koje je odigrao jedan meč u ovoj sezoni koja se privodi kraju.

Od februara 2020. godine se vratio u NBDL ligu i Stokton Kingse, koji su deo Sakramento Kingsa, tačnije njihov razvojni tim.

Igrao je za koledž iz Solt Lejk Sitija gde je bio najbolji strelac tima sa 20,2 poena i 9,2 skoka po meču.

Partizan mu ne bi bio prvi tim van SAD-a jer je već igrao u Italiji i Nemačkoj, a zanimljivo je da na njegovoj Vikipedija stranici već stoji da je član Partizana.

"Pregovaramo s Partizanom, tačnije blizu smo dogovora, ali sve će se uskoro znati”, rekao za Nova.rs potvrdio Dragan Delić iz agencije koja zastupa američkog centra u Evropi.

Crno-beli na poziciji centra imaju Vilijama Mozlija i Nikolu Jankovića i potreban im je još jedan igrač u rotaciji na unutrašnjim pozicijama. Dok je Andrea Trinkijeri bio tu forsirali su se niži centri, a evo i sada brojni kadndidati koji se povezuju s crno-belima su upravo igrači kao što je Erik Mika, visine od oko 208 centimetara.

Ukoliko Mika dođe među crno-bele, bio bi zamena za Džejmsa Mekadua koji je napustio Partizan ovog leta.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.