Partizan vs Budućnost - Kakav je raspored do kraja, može li doći do smene na vrhu?

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2020, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan vs Budućnost - Kakav je raspored do kraja, može li doći do smene na vrhu?

Partizan je večeras obavio veliki posao, ali Podgoričani još imaju šanse da izbiju na vrh uoči plej-ofa.

Derbi 19. kola ABA lige pripao je Partizanu, koji je uz sjajnu podršku sa tribina savladao Budućnost sa 87:82 i sada crno-beli na vrhu tabele imaju pobedu više u odnosu na večerašnjeg rivala.

Ono što je u celoj priči povoljno po Podgoričane, jeste razlika koja večers nije veća od pet poena u korist Partizana, s obzirom da je u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << duelu ove dve ekipe Budućnost slavila sa 65:60. Dakle, ako na kraju ove dve ekipe budu izjednačene po broju bodova, Budućnost će biti u prednosti zbog većeg broja postignutih poena u gostima.

Šta sledi do kraja ligaškog dela sezone?

Ostala su još tri kola, a Partizan će, uslovno, imati lakši raspored.

U sledećem kolu crno-beli će gostovati u Novom Mestu protiv Krke, koja je na svom terenu često umela da zagorča život favoritima, bez obzira na plasman na tabeli, a Budućnost će igrati još jedan derbi, ovoga puta na svom terenu protiv Mornara.

Pretposldnje kolo donosi dvoboj Partizana i Mega Bemaksa, a Budućnost opet na velikom iskušenju, i to u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije.

Na kraju ligaškog dela sezone, Partizan putuje u Zagreb, na duel sa Cibonom, a Budućnost će se na svom terenu sastati sa FMP-om.

Nema sumnje, Partizan je u povoljnijoj poziciji, ali prvo mesto pred plej-of još nije obezbeđeno, možda će tako biti čak i do poslednjeg kola.

-

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri: Dvojica njihovih igrača - 12 trojki... A, mi smo pobedili

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2020

Partizan je odradio večeras veliki posao. Dobio je Budućnost s 87:82 i na taj način uspeo da dođe na korak od osvajanja prve pozicije na kraju ligaškog dela ABA lige. Andrea Trinkijeri je na konferenciji za medije posle meča istakao težinu ove pobede pre svega kroz potrošnju ekipe koja je zaista...

Nastavak na MozzartSport.com...

TRAŽI SE ZAMENA ZA POVREĐENOG REDINGA: U Partizanu OTKRILI kolilo je Todorović blizu Humske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2020, 16:50

Crno-beli savladali Podgoričane u derbiju 19. kola...Partizan je u derbiju 19. kola ABA lige savladao Budućnost i izbio na lidersku poziciju, sa pobedom više u odnosu na crnogorskog šampiona...Prethodnih dana više puta se pisalo o novom pojačanju na pozicijima 2 i 3, koje bi nadoknadilo izostanak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.