Partizan vodi, čeka se nastavak...

Izvor: Mondo, 15.Nov.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan vodi, čeka se nastavak...

Utakmica 8. kola ABA lige Levski - Partizan od 11. minuta će se igrati bez prisustva gledalaca.

Foto: MN Press

Košarkaši Levskog i Partizana nastaviće prekinuti meč u Sofiji, čim se za to budu stekli svi uslovi, preneo je "Sport klub" informaciju bugarske televizije.

U pauzi između prve i druge četvrtine, iznenada je nastao haos u Univerzitetskoj dvorani, kada su navijači Levskog utrčali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u teren, željni tuče sa grupicom navijača Partizana, koju su primetili iza klupe crno-belih.

Partizan je u prvih 10 minuta bio bolji tim. Već u četvrtom minutu stekao je "plus osam" (10:2), Levski je potom za kratko vreme realizovao tri kontre i izjednačio na 11:11, ali je Partizan reagovao čvrstom odbranom, a na drugoj strani koševima Murića i Gagića stekao sedam poena prednosti - 21:14.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Partizan vodi, meč nastavljen...

Izvor: Mondo, 15.Nov.2014

Utakmica 8. kola ABA lige Levski - Partizan od 11. minuta se igra bez prisustva gledalaca...Foto: MN Press..Košarkaši Levskog i Partizana nastavili su prekinuti meč u Sofiji, nakon prekida koji je potrajao oko 40 minuta...U pauzi između prve i druge četvrtine, iznenada je nastao haos u Univerzitetskoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.