Partizan video volejčinu: Nikolić dao Mutombu pola sata, izgleda da to nije to (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Nov.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan video volejčinu: Nikolić dao Mutombu pola sata, izgleda da to nije to (VIDEO)

Crno-beli poraženi u Mađarskoj od Videotona 0:1

Igra nije bila loša, završni pas i(li) realizacija jesu, a kad se tome doda i evrogol Videotona, nije ni moglo da se završi drugačije osim porazom Partizana u kontrolnoj utakmici u mađarskom Felčustu – 0:1.

Ekipa Marka Nikolića je pred drugoplasiranim timom komšijskog prvenstva poklekla tek u završnici prvog poluvremena u kome je, ruku na srce, imala više od igre i izglednije šanse. Ne i realizatora >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kakav je Robert Fečesin. Vodeći strelac NB I lige (osam golova) projektilom iz vojela u u 42. minutu krunisao fantastičnu akciju svog tima, koju je dodavanjem na krilo započeo nekadašnji špic Parnog valjka Marko Šćepović, da bi Nego centaršutem na drugu stativu omogućio zicer saigraču i na taj način se potpisao ispod trijumfa svog tima.



Ne može se reći da su crno-beli bili inferiorni. Štaviše, lepo su razvijali akcije, videla se ideja u potezima Alena Stevanovića, Marka Jankovića i Leonarda, velike napore da se upiše u listu strelaca uložio je Nikola Đurđić, ali kad god je trebalo šutnuti na gol ili timskom kolegi omogućiti još bolju poziciju neko od nabrojanih bi imao potez više.

Partizan je i u drugom polugremenu imao dve sjajne priklike da izjednači rezultat. Najpre preko Leonarda, onda i Valerija Božinova. Brazilac je izblokiran, dok je šut bugarskog napadača špicom na dodavanje Petra Đuričkovića završio pored stative i tako su propale šanse beogradskog sastava da kazni iste takve promašaje domaćina, u čijem sastavu nije bilo drugog Srbina, Danka Lazovića. Pre svih Mata Patkaja i Ištvana Kovača, kad se istakao Filip Kljajić.



Sa gostovanja Parnog valjka u Mađarskoj važno je istaći činjenicu da je, kao i na prethodnom inostranom kontrolnom susretu, protiv PAOK-a, Marko Nikolić dao šansu omladincu Đorđu Jovanoviću, kao i da je pola sata dokazivanja dobio Andre Mutombo. Krilni vezista iz Konga, pre deset dana doveden na probu, ostavio je utisak fudbalera koji igra pre svega za ekipu, ne teži solopotezima, spreman je i na žrtvu, međutim, nije se baš ni istakao u ofanzivnim kreacijama, pa – ako mu je ovo bila poslednja prilika da ubedi stručni štaba da je vredan ugovora – teško da ju je iskoristio.

Bivši napadači Partizana, Lazović i Šćepović su uoči meča dobili poklone od aktuelnih članova kluba iz Humske. Trener Marko Nikolić i kapiten Saša Ilić su nekadašnjim fudbalerim crno-belih uručili uramljene dresove Partizana.

Crno-beli u utorak 15. novembra gostuju u Prijepolju, gde će odigrati prijateljski meč sa lokalnim Polimljem u sklopu proslave 90 godina postojanja tog kluba.

VIDEOTON – PARTIZAN 1:0 (1:0)

/Fečesin 42/


Felčust. Stadion: Pančo arena.

VIDEOTON: Kovačik, Vinicijus, Fejes, Juhaš, Kovač, Patkaj, Nego, Hadžić, Solnoki, Marko Šćepović, Fečesin. Igrali su još: Zoldeši, Poloskej, Bevardi, Kovač, B. Varga, Suljić, Barci. Trener: Hening Berg.

PARTIZAN: Kljajić – Radin, Balažic, Ostojić, Miletić – Everton, Marjanović, Janković, Leonardo, A. Stevanović – Đurđić. Igrali su još: N. Stevanović, Ćirković, Jevtović, Kosović, Damjanović, Đuričković, Saša Ilić, Božinov, Jovanović, Mutombo. Trener: Marko Nikolić.

(Photo credit: Adam Cuhorka / vidi.hu)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) CRNO-BELIMA NE PRIJAJU MAĐARI: Partizan poražen od Videotona

Izvor: Kurir, 11.Nov.2016

...Jedini strelac za mađarski klub bio je Fecesin u 41 minutu..Crno-beli su iskoristili reprezentativnu pauzu i odigrali prijateljski meč protiv Videotona Domaći su slavili minimalnim rezultatom, a Partizan je posle primljenog gola imao nekoliko šansi, ali su domaći zadržali vođstvo i stigli su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.