Partizan uzvratio Zvezdi: Malo vam je i SVE!

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan uzvratio Zvezdi: ''Malo vam je i SVE!''

Rukometni klub Partizan oglasio se saopštenjem, kojim je reagovao na prethodne poteze iz Crvene zvezde posle ''večitog derbija''.

Podsetimo, posle duela sa Partizanom koji je okončan bez pobednika, u Crvenoj zvezdi su imali dosta primedbi na suđenje, smatrajući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su arbitri bili naklonjeni crno-belima.

Klub iz Humske je Zvezdi odgovorio saopštenjem objavljenom na klupskom sajtu.

Prenosimo ga u celini.

''Malo vam je i SVE!

Poštovane komšije, da li iko u Srbiji danas može da poveruje da je Partizan u bilo čemu favorizovan?

Kao redovni učesnici uzbudljivih borbi za titule u poslednjih 25 godina, razumemo u potpunosti frustracije i neiskustvo vaše uprave, kada su u pitanju utakmice za visok plasman, kao i strahove od nepoznatog (play off).

Ne razumemo vašu bahatost, stalno pozivanje na politiku i poziciju sile, koju bez ikakve podloge zauzimate u rukometnom takmičenju, koje je upravo za vas uvek imalo najviše razumevanja.

Mnogo ste se bolje snalazili u borbi za opstanak, gde ste uvek uspevali da u poslednjem kolu, nerešenim rezultatom ostanete u ligi, a kasnije telefonskim pozivima iz vrha države, dobijali pravo na nastup mimo svih pravila i rokova.

Na vašu žalost, u rukometu na kraju titulu osvoji najbolji, a novac i politički pritisak nije isključivo faktor uspeha, kao što ste ustalom na prethodnom derbiju i sami videli.

Takođe na vašu žalost, nama NIKO ne pomaže i mi ne moramo i nećemo NIKOME ćutati''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.