Partizan uskoro jači?

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 13:29

Partizan uskoro jači?

Košarkaš Partizana Balša Koprivica uskoro bi mogao da se vrati na teren.

Mladi centar ove sezone odigrao je ukupno devet utakmica za crno-bele u ABA i Evroligi, a pošto je u završnoj fazi oporavka od mononukleoze i ako sve bude kako treba, mogao bi da se timu da se priključi već u ponedeljak 10. aprila, prenosi Sport klub.

Izabranici Željka Obradovića u 25. kolu ABA lige dočekaće Igokeu u Štark areni.

Koprivica, koji ima 22 godine u novembru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošle godine zadobio prelom šake u duelu sa Panatinaikosom u Atini, ali mu je početkom januara nedugo nakon povrtak na teren dijagnostikovana mononukleoza.

Spekulisalo se da je pod znakom pitanja povratak Koprivice na parket do kraja aktuelne sezone.

Kako se navodi, mladi košarkaš se u međuvremenu vratio treninzima i u dogovoru sa lekarskom ekipom i stručnim štabom očekuje se da uskoro vrati i rastereti centarsku liniju, gde su najveći teret izneli Matijas Lesor i Alen Smailagić.

Partizanu, koji je već jednom nogom u Top 8 Evrolige, do kraja ligaškog dela ostale su dve utakmice protiv Monaka u petak na gostovanju i Panatinaikosa, 14. aprila u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.