Partizan uložio žalbu, traži poništenje meča!

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan uložio žalbu, traži poništenje meča!

Crno-beli su ljuti zbog suđenja na meču protiv Crvene zvezde i poena koje je Bili Beron postigao za titulu.

Košarkaški klub Partizan uložio je žalbu Košarkaškoj ligi Srbija (KLS) na odluku sudija da u poslednjem napadu na meču ne sude korake košarkašu Crvene zvezde mts Biliju Beronu.

Crno-beli su žalbu uložili jer smatraju da je bek Zvezde napravio korake pre koša koji doneo trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crveno-belima i traže da se utakmica poništi.

Košarkaška liga Srbije odluku po toj žalbi razmatraće sutra i oglasiće se saopštenjem, a po proceni KLS nema materijalne povrede pravila i na osnovu toga jedino sankcije mogu da snose sudije zbog previda.

Crvena zvezda mts slavila je upravo poenima Berona rezultatom 76:75 i tako došla do petog uzastopnog trofeja u domaćem šampionatu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.