Partizan ubedljivo do polufinala Kupa Radivoja Koraća

Izvor: Beta, 19.Feb.2022, 00:08

Partizan ubedljivo do polufinala Kupa Radivoja Koraća

Košarkaši Partizana plasirali su se večeras u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pobedivši zemunski Borac sa 101:48 (22:12, 25:18, 26:9, 28:9).Partizan su do pobede predvodili Tristan Vukčević sa 16 poena i četiri skoka i Nemanja Dangubić sa 14 poena, osam skokova i šest asistencija. Pratili su ih Alen Smailagić sa 12 poena i pet skokova, Uroš Trifunović sa 11 poena i pet asistencija i Aleksa Avramović sa 10 poena, šest asistencija i četiri skoka.Kod Borca bolji od ostalih bili su Stefan Balmazović sa 15 poena i četiri skoka i Filip Branković sa 14 poena.Partizan će u polufinalu igrati protiv FMP-a, koji je ranije danas pobedio čačanski Borac sa 88:77.U drugom polufinalnom meču sastaju se Crvena zvezda i Mega, a oba polufinalna duela na programu su sutra, 19. februara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Košarkaši Partizana ubjedljivo do polufinala Kupa Koraća

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2022

​Košarkaši Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su večeras u četvrtfinalu završnog turnira u Nišu savladali Borac iz Zemuna 101:48.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.