Partizan ubedljivo do finala

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljivo do finala

Banjica – Partizan 2:13 (0:2, 0:4, 0:4, 2:3)
Bazen Banjica. Gledalaca: 100. Sudije: Ivan Raković, Putniković (obojica Beograd). Igrač više: Banjica 2 (0), Partizan 7 (4). Peterci: Partizan 1 (1).
BANJICA: Rističević, Stamenić, Obradović, Radulović, Tanasković, Šabani, Mitrović, Babić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Đorđević, Ćorić 1, Ilić, Petrović, Gogov 1. Trener: Milenković.
PARTIZAN RAJFAJZEN:  Živojinović, Dedović 1, Mandić 3, Korolija, Rackov 1, Ćuk 2, Radović, Čučković 2, Mitrović 1, Vujasinović 1, Šuranji 1, Šaponjić 1. Trener: Stevanović.
Obavljena je i formalnost, Partizan je u drugom meču polufinala ponovo ubedljivo savladao Banjicu i overio plasman u finale. Statistika govori mnogo, Banjica je svoja dva jedina gola postigla i jedina dva igrača više izborila tek u četvrtoj četvrtini.
Za mlade vaterpoliste ovog kluba, dva meča u dva dana sa Partizanom su previše, ali je razlog za skroman učinak domaćina i to što je Partizan ozbiljno prišao igri u odbrani, što će mu u finalu biti bitno, s obzirom da je sezonu zbog povrede završio Slobodan Soro.
Crno-beli su igrali samo sa jednim klasičnim centrom Laslom Šuranijem. Miloš Korolija je bio u zapisniku, ali je zbog povrede ceo meč proveo na klupi, dok se Miloš Vukićević razboleo.
U sastavu nije bilo ni Milana Aleksića koji ima problem sa leđima, dok crnogorski reprezentativac Aleksandar Radović nije igrao jer se i on čuva za finale.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.