Partizan ubedljiv u Kragujevcu

Izvor: Politika, 08.Mar.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiv u Kragujevcu

KRAGUJEVAC –Fudbaleri Partizana savladali su danas na gostovanju ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 5:0 (2:0), u utakmici 18. kola Superlige Srbije.

Partizan je ovom pobedom, bar do večeras, pretekao na prvom mestu na tabeli Crvenu zvezdu, koja od 18 sati dočekuje Napredak.

Crno-beli su odlično otvorili meč i posle samo tri minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << igre poveli golom Filipa Malbašića, koji je iz skoro nemoguće situacije savladao nesigurnog golmana Čančarevića.

Prednost gostiju uvećao je Petar Škuletić u 38. minutu, a sve dileme oko pitanja pobednika otklonio je u drugom poluvremenu Nikola Drinčić efektnim šutem sa oko 25 metara.

U listu strelaca upisao se i povratnik u srpski fudbal Darko Lazović u 64. minutu iz penala, a konačan rezultat postigao je Škuletić u finišu meča.

Tanjug

objavljeno: 08.03.2014
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv u Kragujevcu

Izvor: Akter, 08.Mar.2014

Fudbaleri Partizana savladali su danas na gostovanju ekipu Radničkog iz Kragujevca sa 5:0 (2:0), u utakmici 18. kola Superlige Srbije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.