Partizan ubedljiv protiv Voždovca

Izvor: RTS, 05.Okt.2018, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiv protiv Voždovca

Fudbaleri Partizana ubedljivo su sa 4:0 savladali ekipu Voždovca na svom stadionu u meču 11. kola Superlige Srbije.
Crno-beli odigrali su odličan meč pred svojim navijačima, pošto su kontrolisali tempo i bili bolji od protivnika gotovo svih 90 minuta.

Nakon početnog ispitivanja snaga, Partizan je poveo u 19. minutu. Nakon kornera koji je izveo Pantić, Miletić je odlično reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i najbolje se snašao u gužvi u petercu rivala smestivši loptu u mrežu.
Od tog trenutka crno-beli su zaigrali konkretnije i lakše dolazili u izglednije situacije pred gol protivnika.
Na poluvreme Partizan je otišao sa dva gola prednosti, pošto je u 41. minutu uigranu akciju iz prekida krunisao Zakarić, koji je odloženu loptu Nikolića preciznim udarcem poslao od stative u gol protivnika.
U drugom poluvremenu igralo se u znatno sporijem ritmu, ali su ponovo viđena dva pogotka, oba u mreži Voždovca.
Prvo je Zakarić postigao drugi gol u 72. minutu, kada je nakon indirektnog udarca i dodavanja Pantića snažno šutirao i ponovo matirao golmana Ilića.
Konačnih 4:0 postavio je Đorđe Ivanović u poslednjim momentima susreta, kada je preciznim udarcem sa ivice šesnaesterca postigao gol.

Partizan je upisao sedmu pobedu u 11 odigranih utakmica i sa 24 boda trenutno zauzima drugu poziciju.
Voždovac se sa 11 osvojenih bodova nalazi na 11. mestu. 
Kompletan raspored 11. kola: Partizan – Voždovac 4:0.
Subota: Mladost – Radnički (16), Radnik – Spartak (16), Mačva – Bačka (17), Čukarički – Dinamo (18), Vojvodina – Napredak (18).
Nedelja: Zemun – Crvena zvezda (13).
Tabela: Crvena zvezda 28 bodova, Partizan 24, Radnički 21, Čukarički 19, Mladost Lučani 18, Vojvodina 15, Napredak 14, Rad 13, Bačka 12, Proleter 11, Voždovac 11, Mačva 10, Zemun 9, Radnik 7, Spartak 7, Dinamo Vranje 6.
Ovako je protekao meč: 
19.51 – Kraj meča, pobeda Partizana nad Voždovcem od 4:0.
19.50 – GOOL! Đorđe Ivanović u poslednjim momentima meča postiže gol za 4:0.
19.28 – GOOL! Partizan vodi sa 3:0 od 71. minuta, ponovo je Zakarić strelac. Nakon indirektnog udarca, Zakarić je iskosa unutar šesnaesterca snažno i precizno šutirao i zatresao mrežu "zmajeva".
19.02 – Nastavljen je meč...
18.46 – Kraj prvog poluvremena, nakon 45 minuta Partizan vodi sa 2:0.
18.40 – GOOL! Partizan vodi sa 2:0, strelac je Zakarić u 41. minutu. Sjajna akcija Partizana nakon prekida, Nikolić je odložio loptu za Zakarića, koji je levom nogom od stativu šalje iza leđa golmana Voždovca.
18.37 – Dobar prodor Uroševića po levoj strani, a potom i centaršut desnom slabijom nogom, solidno je glavom šutirao Gomes, ali na mestu je bio golman Ilić.
18.18 – GOOL! Partizan vodi od 19. minuta sa 1:0, Miletić je strelac. Pantić je izveo korner, a najbolje u gužvi u petercu Voždovca snašao se Nemanja Miletić. 
18.07 – Prva prilika na meču delo je Voždovca, kada je Duronjić izbegao ofsajd zamku, zaobišao Stojkovića, ali potom ne baš najbolje šutirao, pa je odbrana Partizana intervenisala u korner.
18.00 – Počeo je meč.
17.45 – Poznati su sastavi obe ekipe:
Partizan: Stojković, Miletić, Valijente, Marković, Urošević, Šćekić, Đerlek, Pantić, Zakarić, Nikolić, Gomes.
Voždovac: Ilić, Ćirković, Duronjić, Jovanović, Kovačević, Luković, Maksimović, Mihajlović, Milunović, Pavlović, Stuparević.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.