Partizan ubedljiv protiv Virtusa

Izvor: Beta, 09.Jan.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiv protiv Virtusa

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Virtus iz Bolonje sa 99:81 (26:23, 396:19, 22:21, 15:18) u Top 16 fazi Evrokupa. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Kori Volden koji je postigao 23 poena, dok je Nemanja Gordić imao 22 poena. U timu Virtusa Frenk Gejns postigao je 21 poen.Prvo poluvreme je, pred 16.500 navijača u Areni, odigrano u sjajnom ritmu u kojem je Partizan diktirao tempo i nije dozvoljavao gostima da zaigraju svoju igru.Partizan je predvodjen kapitenom Novicom Veličkovićem poveo sa 4:0, Virtus je uzvratio serijom 7:0, ali su crno-beli sa pet vezanih poena najavili odličnu igru u prvih 20 minuta.Izabranici Andree Trinkijerija su na prvi odmor otišli sa tri poena prednosti, ali je u drugoj deonici ta prednost rasla iz minuta u minut do maksimalnih plus 22. Uz odličan šut za tri poena, raspoložene Nemanju Gordića, Korija Voldena i Markusa Pejdža, crno-beli su i sjajno "čitali" napade Virtusa i ni u jednom momentu nisu dozvolili italijanskom timu da im zapreti pa su na poluvreme otišli sa 62:42.Drugo poluvreme počelo je serijom Virtusa 9:0, koji je zaokružio Miloš Teodosić trojkom, pa je Trinkijeri bio primoran da odmah zatraži tajm-aut. Vrlo brzo je Partizan uzvratio preko Radeta Zagorca i Voldena, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Mnogo trčanja, mnogo pogađanja

Izvor: Danas, 09.Jan.2020

Crno-beli su ubedljivom pobedom započeli drugu fazu Evrokupa, u prepunoj Areni savladan je favorizovani Virtus iz Bolonje, i posle toga jasno je da Partizan stremi visoko u ovom takmičenju gde plasman u finale znači i ulaznicu za Evroligu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.