Partizan ubedljiv protiv Radnika, remi Spartaka i Radničkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2020, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan ubedljiv protiv Radnika, remi Spartaka i Radničkog

Fudbaleri Partizana savladali su na svom stadionu ekipu Radnika iz Surdulice sa 3:0 u meču 21. kolu Linglong Superlige.

Partizan je na svom stadionu rutinski savladao ekipu Radnika iz Surdulice, golovima Natha i Tošića.

Crno-beli su bili bolji protivnik od početka do kraja meča, stvarali šanse, ali zanimljivo sve golove dali iz prekida, a ne iz igre.

Zoran Tošić bio je veoma raspoložen, što je potvrdio golom u 37. minutu. Tošić je na maestralan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << način izveo slobodan udarac i matirao golmana Vasiljevića.

U drugom poluvremenu viđena su dva gola, oba u mreži gostiju. Na 2:0 povisio je Natho sa bele tačke, nakon što je Sadik oboren u šesnaestercu rivala.

Konačnih 3:0, postavio je kapiten izraelske reprezentacije. Natho je, poput Tošića, sjajno izveo slobodan udarac i jakim i preciznim udarcem zatresao mrežu rivala.

Crno-beli su upisali 15. pobedu i 47. bod, čime zauzimaju drugu poziciju na tabeli, dok je 13. sa 19 bodova.

U drugom nedeljnom meču, Spartak i Radnički su podelili po bod, pošto su u Subotici odigrali nerešeno 1:1.

Linglong Superliga Srbije - 21. kolo:

Inđija - TSC Bačka Topola 1:1

Čukarički - Crvena zvezda 0:2

Mladost Lučani - Voždovac 2:1

Napredak Kruševac - Javor 1:1

Mačva - Rad 1:0

Vojvodina - Proleter 1:0

Partizan - Radnik Surdulica 3:0

Spartak Subotica - Radnički Niš 1:1

Milošević: Rezultat dobar, ali mnogo toga treba popraviti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle pobede protiv Radnika, bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i načinom igre svog tima.

Crno-beli su na otvaranju prolećnog dela sezone u Humskoj slavili sa 3:0 protiv Radnika iz Surdulice.

"Tri gola smo dali iz prekida, ne možemo da budemo baš zadovoljni igrom, osim opravdanja da je to prva utakmica i da je uvek teško na početku, da još uvek nema takmičarskog ritma i da su zbog toga izostale neke stvari", rekao je Milošević posle meča za Arenu sportu.

Trener crno-belih istakao je i loš start njegovog tima, kada je u prvih 10 minuta meča igrao bez energije i koncentracije.

"To bi nas protiv nekog jačeg rivala koštalo, kao što nas je u prošlosti često koštalo. Zaista ne mogu da budem zadovoljan, odnosno većom merom nisam zadovoljan nego što sam zadovoljan. Rezultat je dobar, ali mnogo stvari moramo da popravimo", zaključio je Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Partizan golovima Tošića i Natha pobijedio Radnik

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2020

​Fudbaleri Partizana pobjedom su startovali u prolećnom dijelu sezone, pošto su večeras na svom stadionu savladali Radnik iz Surdulice sa 3:0 (1:0) u 21.kolu Superilige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.