Partizan u žalosti, preminuo Mihajlo Ružić

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 19:01

Partizan u žalosti, preminuo Mihajlo Ružić

Klub izrazio saučešće.

Partizan je danas obavestio javnost da je dugogodišnji menadžer, sportski radnik i saradnik kluba Mihajlo Ružić preminuo od posledica izazvanih korona virusom.

"U danima koji su posebno teški za čitav svet, FK Partizan je ostao bez još jednog prijatelja i dugogodišnjeg sportskog radnika, Mihajla Ružića", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stoji u saopštenju "crno-belih".

Mihajlo Ružić je preminuo u KBC "Dr Dragiša Mišović – Dedinje" od posledica izazvanih korona virusom u petak 3. aprila 2020. godine u Beogradu.

Upravo je Ružić bio bio organizator posete nekadašnjeg reprezentativca Portugalije Deka u Humskoj, a učestvovao je u transferu Mladena Krstajića u Verder 2000. godine za tadašnjih 1,8 miliona maraka.

U danima koji su posebno teški za čitav svet, FK Partizan je ostao bez još jednog prijatelja i dugogodišnjeg sportskog radnika, Mihajla Ružića.

Mihajlo Ružić je preminuo u KBC 'Dr Dragiša Mišović-Dedinje ' od posledica izazvanih korona virusom u petak 3.aprila 2020.godine.

— FK Partizan (@FKPartizanBG) 03. април 2020.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poznati fudbalski menadžer Mihajlo Ružić preminuo od virusa korona

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2020

Poznati fudbalski menadžer Mihajlo Ružić preminuo je u petak od posledica virusa korona...O njegovoj smrti javnost je obavestio Fudbalski klub Partizan koji se od svog velikog prijatelja oprostio na sledeći način:.."U danima koji su posebno teški za čitav svet, FK Partizan je ostao bez još jednog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.