Partizan u specijalnom dresu igra KRK – navijači oduševljeni VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 17:24

Partizan u specijalnom dresu igra KRK – navijači oduševljeni VIDEO

Košarkaški klub Partizan objavio je da će na predstojećem Kupu Radivoja Koraća nastupiti u specijalno dizajniranom dresu.

U pitanju je crno-bela oprema na uspravne pruge, koja podseća na dres fudbalskog kluba.

Navijači su, prema mnogim anketama, priželjkivali baš ovakav dres, koji je svakako promena u odnosu na dosadašnju kompletno crnu ili belu opremu tokom ove sezone.

Sada im je ispunjena želja, makar za Kup Radivoja Koraća, a potom će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čelnici kluba odlučiti hoće li ga uvrstiti u standardnu garnituru ubuduće.

Podsetimo, Partizan svoj prvi meč u Nišu igra protiv Hercegovine iz Gajdobre u četvrtak od 20.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PO UZORU NA FUDBALSKI: Partizan u specijalnom dresu na Kupu Radivoja Koraća (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Posebna garnitura...Košarkaši Partizana nastupiće u specijalno dizajniranom dresu na Kupu Radivoja Koraća - objavio je klub iz Humske...Dres će biti sa crno-belim prugama po uzoru na fudbalski klub, a u objavi Partizana Aleksa Avramović predstavlja novu garnituru...U snimku pogledajte kako to izgleda...VIDIMO...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.