Partizan u ponedeljak dobija novog predsednika?

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u ponedeljak dobija novog predsednika?

Košarkaški klub Partizan NIS u ponedeljak bi trebalo da dobije novog predsednika, pošto je za prvi radni dan naredne nedelje zakazana Skupština.

Tačno četiri meseca nakon što je Nikola Peković "digao sidro" i ostavio predsedničku funkciju u KK Partizan upražnjenom, na klupskoj Skupštini trebalo bi da bude imenovan njegov naslednik.

Crno-beli su zakazali Skupštinu za ponedeljak, 16. oktobar, a sve su prilike da je predsednička fotelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pripremljena za Ostoju Mijailovića koji se nameće kao jedini kandidat.

Čačanski biznismen je lani demantovao da će preuzeti predsedničku funkciju u Partizanu, ali "Blic" piše da će Mijailović ipak sesti u "vruću stolicu".

Osnovni zadatak čoveka koji je po zanimanju ekonomista biće da obezbedi finansijsku stabilnost u klubu iz Humske jer ona predstavlja preduslov za takmičarske uspehe.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KK Partizan u ponedeljak dobija predsednika

Izvor: Mondo, 13.Okt.2017

Crno-beli će prvog dana sledeće nedelje zvanično izabrati novog čelnika...Foto: MN Press..Sednica skupštine Košarkaškog kluba Partizan zakazana za ponedeljak poslaće važnu vest iz Humske:..Ostoja Mijailović, privrednik iz Čačka, biće izabran za predsednika crno-belih, kao jedini kandidat...Pet...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.