Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2021, 23:36

Partizan u petak pušta u prodaju ulaznice za Santa Klaru

Cene od 800 do 2.000 dinara

Malo pre početka prvog susreta u Ponte Delgadi, čelnici Partizana odredili su cene ulaznica za revanš sa Santa Klarom.

Ulaznice će se naći u prodaji već od petka, od deset časova, po sledećim cenama: 800 dinara za južnu i severnu, 1.500 za bočni deo istočne, a po 2.000 za centralno mesto na istočnoj i bočno na zapadnoj tribini, dok lože staju 8.000 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Kako su naveli iz Humske, mesta za centralni deo zapadne tribine neće se prodavati usled protokola vezanih za poštovanje mera u borbi sa pandemijom virusa korona.

Ulaznice je moguće kupiti posredstvom sajta www.ticketline.rs, uz mogućnost ON-LINE plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice, na blagajnama stadiona Partizana počinje (svakim danom osim nedelje u radnom vremenu od deset do 18 časova), u prodavnici Tiketlajna na Novom Beogradu, u prizemlju Tržnog centra Novi Merkator, kao i uplatom na račun i preuzimanjem plaćenih ulaznica na blagajni broj 1 stadiona u Humskoj na dan utakmice od deset do 21 sat.

Ulaznice se mogu rezervisati i na telefon 011/20-30-570. Radno vreme kol centra je od ponedeljka do subote od deset do 18 časova. Jedna osoba može kupiti najviše četiri  ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Svaka ulaznica će biti personalizovana tj. na svakoj ulaznici će biti ispisano ime i prezime vlasnika ulaznice.

Sezonske ulaznice važe i za revanš sa Santa Klarom koji jie na programu u četvrtak od 21 čas.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.