Partizan u osmini finala Kupa Srbije

Izvor: Beta, 21.Okt.2020, 18:39

Partizan u osmini finala Kupa Srbije

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije, pošto su danas na svom terenu pobedili Bačku sa 2:0.Strelci za Partizan bili su Lazar Pavlović u osmom i Takuma Asano u 75. minutu.Meč u Humskoj obeležila je i povreda Lazara Markovića koji je već u petom minutu morao da napusti teren.Utakmice osmine finala na programu su 25. novembra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kup Srbije - Javor nekako preživeo napade Kragujevčana!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020

Radnički u drugom poluvremenu bio bolji rival, ali bez plasmana u osminu finala...Ekipa Javora iz Ivanjice je pretposlednji učesnik osmine finala Kupa Srbije pošto je danas na svom terenu savladala Radnički iz Kragujevca rezultatom 2:1...Obe ekipe su igrale u izmenjenom sastavu, a Javor je golovima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.