Partizan u medijskoj izolaciji

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 12:56

Partizan u medijskoj izolaciji

Fudbaleri Partizana 172. večiti derbi dočekuju na prvom mestu tabele Superlige Srbije sa bodom više u odnosu na drugooplasiranu Crvenu zvezdu.

Šef stručnog štaba Igor Duljaj je krenuo sa pripremama za ovaj derbi koji može da odredi dalji tok prvenstva, jer uvek onaj koji je dobio ovu utakmicu bio je blizu da na kraju dođe i do titule.

Kako bi se u miru spremili za trenutno najvažniju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmicu u sezonu, prema odluci iz FK Partizan, igrači su oslobođeni svih medijskih obeveza, koje se tiču davanja intervjua ili nekih drugih saradnji sa sportskim redakcijama do subote.

Jedini koji će se obratiti javnosti pre utakmice sa Crvenom zvezdom će biti trener Partizana Igor Duljaj i kapiten ekipe Svetozar Marković, koji će govoriti na zvaničnoj konferenciji za medije u petak.

Igrači crno-belog tima su u prvom derbiju ove sezone koji se igrao na stadionu Partizana slavili sa 2:1.

Novi derbi je na programu u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Invazija "grobara" na Rajko Mitić – jug skoro rasprodat

Izvor: B92, 04.Mar.2024

Fudbaleri Partizana predstojeći 172. "večiti" derbi dočekuju na prvom mestu tabele Superlige Srbije...Crno-beli imaju bod više u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu...Crveno-beli biće domaćini novog derbija, i stoga je logično da će fudbaleri Vladan Milojevića imati većinsku podršku na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.