Partizan u finalu Kupa novom pobedom protiv Jagodine

Izvor: Politika, 08.Apr.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u finalu Kupa novom pobedom protiv Jagodine

JAGODINA – Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su večeras u Jagodini, u revanš utakmici polufinala, savladali istoimenu domaću ekipu sa 2:0.

Prvi meč u Beogradu crno-beli su dobili sa 3:0.

Izabranici Zorana Milinkovića rutinski su prošli u finale novom pobedom nad Jagodincima koju su obezbedili još u prvom poluvremenu.

Talentovani Ivan Šaponjić zatresao je mrežu domaćina već u 3. minutu, Andrija Živković povećao >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je prednost u 27, pa je u nastavku utakmice Partizan opuštenom igrom kontrolisao meč i bez problema došao do uspeha.

Šaponjić, koji ima samo 17 godina i osam meseci, postao je drugi najmlađi strelac u istoriji crno-belih, iza Stevana Jovetića.

Jagodina - Partizan 0:2 (Šaponjić 3, Živković 27), prvi meč 0:3.

Partizan u finalu nacionalnog Kupa igra protiv Čukaričkog, koji je u dvomeču polufinala bio bolji od gradskog rivala Voždovca (2:0, 4:1).

Utakmica za trofej Kupa Srbije na programu je 20. maja.

Tanjug

objavljeno: 08.04.2015.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Partizan u finalu Kupa novom pobjedom protiv Jagodine

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Apr.2015

JAGODINA - Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije pošto su večeras u Jagodini, u revanš utakmici polufinala, savladali istoimenu domaću ekipu sa 2:0...Prvi meč u Beogradu crno-bijeli su dobili sa 3:0...Izabranici Zorana Milinkovića rutinski su prošli u finale novom pobjedom nad...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.