Partizan u borbi za LŠ, svi na Banjicu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u borbi za LŠ, svi na Banjicu

Došao je dan koji su u Humskoj čekali čitavo leto. Dan kad će srpski šampion, Partizan započeti novi evropski put i pokušati da se drugu godinu za redom domogne Lige šampiona.
Dva koraka su ostala crno-belim momcima do novog istorijskog plasmana u najeltnije klupsko takmičenje. Partizan je domaćin kvalifikacionog turnira, danas (17) su na programu polufinalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << mečevi, protivnik izabranicima Aleksandra Brkovića je Porto, dok drugi par čine Sloga i Lovćen.
Jedan od najboljih igrača Partizana, desno krilo Miloš Kostadinović je uveren da njegova ekipa može da napravi novi istorijski uspeh.
Nadam se da možemo da ponovimo prošlogodišnji rezultat. Svako ko nosi dres Partizana ima obavezu da se bori za grb i da uvek juriša na pobede. Čitavo leto smo se spremali samo za Porto i konačno je došao dan kad ćemo istrčati na teren i pokušati da napravimo korak više u karijerama. Ovo je samo prva u nizu važnih utakmica koje nas očekuju. Trenutno sve karte bacamo na današnji susret.
Da li je domaći teren prednost u ovim mečevima ili opterećenje?
Osećamo mali pritisak, ali nije ništa strašno, možemo da se borimo sa tim. Domaći teren svakako moramo da iskoristimo, jer kad je Banjica puna, a Grobari pevaju možemo svakoga da pobedimo. Svesni smo da imamo jedinstvenu priliku da uradimo ono što niko nije, dva puta za redom da se plasiramo u društvo najboljih, veći motiv nam ne treba. Zato svi neka dođu na Banjicu – rekao je Miloš Kostadinović.

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan i Porto opet u borbi za Ligu šampiona

Izvor: Sportal.rs, 08.Sep.2012

Rukometaši Partizana prošle sezone su igrali u grupnoj fazi Lige šampiona, a ukoliko uspešno savladaju dve prepreke ponoviće isti uspeh.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.