Partizan u Zagrebu počinju odbranu Jadranske lige

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2011, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Zagrebu počinju odbranu Jadranske lige

Nova sezona u Jadranskoj ligi počeće 1. oktobra kada će ekipa Krke u Novom Mestu dočekati Makabi iz Tel Aviva. Preostali mečevi prvog kola biće odigrana sedam dana kasnije.

Aktuelni šampion regionalnog takmičenja, beogradski Partizan igraće u Zagrebu, dok će Radnički na svom terenu dočekati Cibonu. FMP će u Železniku igrati sa Hemofarmom.

U ostalim duelima prvog kola Jadranske lige sastaće se: Olimpija - Zlatorog, Cedevita - Budućnost, Helios - >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Široki.

Mečevi drugog kola biće odigrani 11. oktobra, ali će Zlatorog osam dana ranije na svom terenu dočekati Makabi.

"Na skupštini NLB lige raspravljalo se o Makabiju, i o potrebama tog kluba, koji će u Evropi igrati ne jednu, već tri sezone. Već desetu godinu zaredom ulazimo u novu sezonu sa pozitivnom nulom. Sponzor lige ostaje isti, a posle toga videćemo šta dalje", rekao je prvi čovek regionalnog takmičenja Roman Lisac i dodao mogućnost da se narednih sezona Jadranskoj ligi priključe Olimpijakos i Panatinaikos.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.