Partizan u Vilnjusu za treći trijumf u Evrokupu

Izvor: RTS, 15.Okt.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Vilnjusu za treći trijumf u Evrokupu

Košarkaši Partizana od 18 časova igraju u Vilnjusu protiv ekipe Ritasa u 3. kolu Evrokupa. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem poralu.
Crno-beli nastavljaju mini-seriju gostovanja u okviru ABA lige i Evrokupa. Nakon poraza u Kopru od Primorske, ekipa Andree Trinkijerija gostuje ekipi Ritasa u meču 3. kola Evrokupa.

U prva dva kola takmičenja, košarkaši Partizana zabeležili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << isto toliko pobeda, dok je Ritas savladao Lokomotivu Kubanj na domaćem parketu, a izgubio u gostima od Limoža.
Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegov tim ne sme da razmišlja o umoru u nastavku serije gostovanja pred meč protiv Ritasa u Evrokupu.
"Ako razmišljamo o umoru, bićemo umorni. Nema umora, samo je naporno jer ne uspevamo da treniramo kako bi trebalo. Fizički je dosta težak period, ali tako je i idemo. Teška utakmica je pred nama", rekao je Trinkijeri.
Za litvanski tim ističe da je posebno opasan kada igra na svom terenu.
"Ritas igra snažno kući, 'razvalili' su Lokomotivu, postavili 'svetski rekord' od 40-41 poen za četvrtinu. Mlada su ekipa, puna energije i trebaće nam mudrosti, strpljenja i pameti", naveo je Trinkijeri.
Meč Ritas - Partizan igra se od 18 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Valjak” ne želi da stane u Evrokupu

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019

Košarkaši Partizana ustalili su ritam. Utorkom igraju Evrokup, a vikend je rezervisan za ABA ligu. Za sada sve funkcioniše odlično za tim iz Humske. Upisane su vrlo bitne pobede u oba takmičenja, ali ovde ćemo se skocentrisati na evropske utakmice. Tu su crno-beli zaista bili izvanredni pošto...

Nastavak na 011vodič.com...

UŽIVO: Ritas-Partizan

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019

Crno-beli u Litvaniji gostuju u trećem kolu Evrokupa Napada na treću pobedu. Partizan je u dosadašnja dva meča Evrokupa slavio protiv Venecije i Tofaša i želi tak oda nastavi.Priliku za to imaju u Litvaniji na večerašnjem gostovanju ekipi Ritasa.- Ako razmišljamo o umoru,...

Nastavak na Večernje novosti...

GORDIĆ REŠIO MEČ U LITVANIJI: Partizan slavio protiv Ritasa

Izvor: Večernje novosti, 15.Okt.2019

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima Ritas sa 66:61 (17:18, 17:12, 16:18, 16:13) u trećem kolu Grupe B Evrokupa POSLE trećeg kola Evrokupa Partizan sa vrha tabele gleda ostale rivale u grupi B, kao jedini tim sa maksimalnim skorom 3-0. Crno-beli košarkaši su posle teškog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.