Partizan u Sloveniji i Rusiji

Izvor: RTS, 19.Avg.2010, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Sloveniji i Rusiji

Počele su pripreme za novu sezonu. Košarkaški klub Partizan saopštio je plan paklenih priprema za novu sezonu tokom kojih će crno-beli igrati turnire u Sloveniji i Rusiji. Prvi ispit je turnir "Trofej Aleksandar Gomeljski", gde će učestvovati i Žalgiris, Panatinaikos i CSKA.

Prvo će, ipak, Partizan igrati sa Igokeom, 5. septembra u Banjaluci. Tri dana kasnije u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji, igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Heliosom, a 10. septembra u istom gradu i sa Rogaškom.

Dva dana kasnije protivnik crno-belima u Novom mestu biće Krka, dok će 18. septembra Partizan uzvratiti gostoprimstvo Igokei u Beogradu.

Potom će 2. i 3. oktobra srpski šampion igrati na "Trofeju Aleksandar Gomeljski" u Moskvi, na kojem će učestvovati i tri evroligaška kluba: Žalgiris, Panatinaikos i CSKA koji sa klupe predvodi doskorašnji trener Partizana Duško Vujošević, trener Panatinaikosa je Željko Obradović, a Žalgirisa Aco Petrović.

Uskoro će, kako je saopštio klub, biti poznati i protivnici u još četiri kontrolna meča.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.