Partizan u Sloveniji: Valjak ne staje!

Izvor: Mondo, 03.Jul.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Sloveniji: "Valjak" ne staje!

Crno-beli od 18 sati igraju protiv Beltinca. Ovo su igrači za koje se opredelio Milošević.

Fudbaleri Partizana u utorak su doputovali u Sloveniju, u sredu ujutru odradili prvi trening na Pohorju, a već popodne ih čeka i prvak kontrolna utakmica, treća od početka priprema.

Posle Budućnosti iz Podgorice (0:1) i Zvijezde 09 iz Ugljevika (2:0), "parni valjak" odmeriće snage sa slovenačkim drugoligašem Beltincima.

Trener Savo Milošević odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se da priliku od prvog minuta da sledećim igračima.

PARTIZAN: Popović – Pešukić, Dinga, Vujačić, Šehović – Smiljanić, Milosavljević - Lutovac, Pavlović, F. Stevanović – Ivanović.

Partizan drugo poluvreme: Nemanja Stevanović, Nemanja R. Miletić, Marković, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Suma, Lakčević i Ožegović.

- I u 90. minutu gol! Strelac je ponovo Ožegović!

"Puče petarda", Partizan je do 5:0 stigao preko Svetozara Markovića, a na asistenciju Zorana Tošića. Igrao se 83. minut.

- Problem za Savu Miloševića, Nikola Lakčević je morao da napusti igru u 72, čini se da je u pitanju prepona. Šteta, mladi fudbaler je postigao prvenac, ali je ubrzo zamenjen.

Foto: FK PARTIZAN

- Ognjen Ožegović je u 65. minutu povećao vođstvo Partizana na 3:0.

- Crno-beli od 60. minuta imaju prednost od 3:0, strelac je bio Nikola Lakčević.

- Milošević je napravio izmene u sastavu.

- Partizan ima prednost od 2:0. Utakmica se igra po velikom nevremenu, praćeno grmljavinom. Golove za "parni valjak" postigli su Đorđe Ivanović i Dominik Dinga.

Ivanović je bio strelac u 20. minutu, kada je u padu, sa pet metara, gavom poslao loptu u mrežu. Dinga je sedam minuta kasnije, na asistenciju Ivana Milosavljevića, duplirao prednost Beograđana.

Utakmica počinje u 18 časova.

Najnovije vesti iz FK Partizan pročitajte OVDE.



Izvor: TV Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.