Partizan u Ligi Evrope, pobedio 2:1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Ligi Evrope, pobedio 2:1

Fudbaleri Partizana plasirali su se u Ligu Evrope, pošto su u revanš utakmici baraža u Bakuu pobedili ekipu domaćeg Neftčija sa 2:1.

Strelac oba gola za Partizan bio je Petar Škuletić u 24. i 90. minutu. Jedini gol za Neftči postigao je Vobaj u 58. minutu.

Finiš susreta obeležila je nesportska igra domaćeg tima, pošto su čak tri igrača isključena iz igre. Igru nije završio ni Škuletić, jer je po proceni sudije učestvovao u incidentu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pobedonosnog gola.

Žreb za grupnu fazu Lige Evrope biće održan sutra.

Fudbaleri Partizana doživeli su u sredu uveče neprijatnost u Bakuu pošto si navijači domaćeg kluba kamenjem, flašama u upaljačima gađali autobus kojim su se vraćali u hotel posle treninga.

U tom neočekivanom incidentu niko nije povređen.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.