Partizan u LE: Prvo stiže Totenhem!

Izvor: B92, 29.Avg.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u LE: Prvo stiže Totenhem!

Partizan će takmičenje u Ligi Evrope ove sezone početi spektaklom, u Humsku 18. septembra stiže Totenhem.

Potom crno-beli gostuju Asterasu (2. oktobar), onda dočekuju Bešiktaš (23. oktobar), kojem će odmah gostovati 6. novembra.

U pretposlednjem kolu Partizan putuje na Vajt Hart Lejn (27. novembar), a onda u poslednjem kolu na JNA stiže Asteras (11. decembar).

Partizan će igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u jednoj od najtežih grupa u Ligi Evrope ove sezone, a biće mu to šesti nastup u takmičenju u poslednjih osam 11 godina, uz dve Lige šampiona.

Predstavljamo vam rivale "crno-belih", prvi na redu su Totenhem i Asteras.

Liga Evrope, raspoed:

18. septembar Partizan – Totenhem

2. oktobar Asteras – Partizan

23. oktobar Partizan – Bešiktaš

6. novembar Bešiktaš – Partizan

27. novembar Totenhem – Partizan

11. decembar Partizan – Asteras

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fešta u Humskoj: Partizan kreće 18. septembra protiv Totenhema!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2014

Početak one prave evropske sezone kakav su crno-beli mogli da sanjaju! Već u prvom kolu istinska poslastica za navijače Partizana, pošto će srpski viceprvak takmičenje u Grupi C Lige Evropa početi 18. septembra okršajem sa Totenhemom pred, uvereni smo, punim tribinama u Humskoj!..U drugom kolu...

Nastavak na MozzartSport.com...

NAJTEŽI ISPIT NA STARTU: Totenhem prvi dolazi u Humsku, Asteras za kraj

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014

Fudbaleri Partizana takmičenje u Ligi Evrope ove sezone počinju na domaćem terenu, duelom sa engleskim Totenhemom, koji u Humsku dolazi 18. septembra..BEOGRAD - Fudbaleri Partizana takmičenje u Ligi Evrope ove sezone počinju na domaćem terenu, duelom sa engleskim Totenhemom. "Pevci" u Humsku stižu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.