Partizan u Italiji - Čanak: Da ponovimo igru iz Zagreba

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Italiji - Čanak: Da ponovimo igru iz Zagreba

Košarkaši Partizana otputovali su u torak ujutru u Trento, gde će protiv tamošnjeg kluba početi takmičenje u Evropkupu. Trener Nenad Čanak izrazio je uverenje da tim može do Top 16 faze.

Crno-beli su odleteli za Veneciju odakle će se autobusom prevesti do Trenta.

Prvi rival košarkaša Partizana NIS u okviru grupe C biće Dolomiti Energija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Trento.

"Još prilikom žreba smo znali da će nas u Evrokupu čekati težak posao. To se i potvrdilo, jer su ekipe u našoj grupi veoma kvalitetne ekipe. Ipak, verujem da ćemo u tih 10 utakmica prve faze takmičenja biti konkurentni za prolaz u Top 16. Naš prvi rival, ekipa Trenta, ima dobro ukomponovan sastav, kao i trenera koji dugo radi u klubu i ima kontinuitet u radu. Sa naše strane, mi ćemo pokušati da dobro izdanje iz Zagreba, naročito iz prvog poluvremena, potvrdimo u Italiji", istakao je Čanak.

Centar Đorđe Gagić veruje da  crno-beli mogu da budu konkurentan rival svima.

"Evrokup je iz godine u godinu sve kvalitetnije takmičenje, samim tim se od nas očekuje da budemo na višem nivou. Uz maksimalnu požrtvovanost i angažovanje, verujem da ćemo biti ravnopravan rival svima. Ubeđen sam da smo u stanju da pokažemo i bolju igru nego u Zagrebu i da ćemo napraviti još jedan korak napred", naglasio je Gagić.

 Utakmica je na programu u sredu od 20.30 časova uz prenos na Sport Klubu.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan u Italiji: Čanak želi da ponovi igru iz Zagreba

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2018

Košarkaši Partizana otputovali su u torak ujutru u Trento, gde će protiv tamošnjeg kluba početi takmičenje u Evropkupu. Trener Nenad Čanak izrazio je uverenje da tim može do Top 16 faze...Crno-beli su odleteli za Veneciju odakle će se autobusom prevesti do Trenta...Prvi rival košarkaša Partizana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.