Partizan u Istanbulu, protiv Darušafake za savršen skor

Izvor: RTS, 21.Jan.2020, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Istanbulu, protiv Darušafake za savršen skor

Košarkaši Partizana igraju protiv Darušafake meč trećeg kola top 16 faze Evrokupa. Pobeda u Istanbulu crno-bele bi značajno približila plasmanu u četvrtfinale takmičenja. Utakmica u "Folksvagen areni" igra se od 18.15, kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Partizan odlično igra u Evropi ove sezone, a dobre partije protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Virtusa i Trenta crno-beli žele da krunišu u Istanbulu, gde gostuju kod Darušafake.

Izabranici Andree Trinkijerija imaju dve pobede iz prva dva kola i zauzimaju prvo mesto na tabeli Grupe E, dok Virtus i Darušafaka imaju polovičan skor, a Trento dva poraza.
Utakmica u Istanbulu mogla bi da bude jedna od najavažnijih u sezoni.
Crno-beli nemaju imperativ pobede, pošto sledeće sedmice Dačka dolazi u Beograd, ali bi trijumfom u Istanbulu Partizan napravio veliki korak ka osvajanju prvog mesta u grupi i dobre startne pozicije pred plej-of.
Plasman među osam najboljih ne bi trebalo da izostane ni u slučaju poraza u "Folksvagen areni", ali bi se situacija u grupi značjano zakomplikovala.
Crno-beli su u seriji od devet uzastopnih pobeda, a sada se vraćaju u grad koji je večno upisan zlatnim slovima u istoriju kluba – grad u kojem je Partizan 1992. godine postao šampion Evrope.
Utakmica protiv Darušafake na programu je od 18.15, a kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.