Partizan u Inđiji otvara sezonu

Izvor: RTS, 21.Jul.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Inđiji otvara sezonu

Fudbaleri Partizana gostuju u Inđiji istoimenom klubu, u meču prvog kola Linglong Superlige Srbije. Meč je na programu od 18 sati.
Crno-beli žele da posle dve godine dominacije Crvene zvezde, ponovo napadnu titulu i budu ravnopravni sa večitim rivalom u toj borbi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kroz nju će ih voditi trner Savo Milošević, koji je u finišu prošle sezone na tom mestu zamenio Zorana Mirkovića, a kasnije uspeo da osvoji trofej u Kupu Srbije.
"Kao i svaki početak očekujemo da će biti teško. Sa druge strane, svi znamo koliko znači dobar početak u ligi za sve ono što će se dešavati. Ovaj mesec će biti naporan za nas, jer ćemo konstantno da igramo četvrtak-nedelja. Ali je još važnije da od početka uđemo jako, čvrsto sa dobrim rezultatima koji su nam neophodni zbog samopouzdanja. Ova utakmica je veoma bitna za nas", rekao je Milošević pred meč.
Poslednji meč kola biće odogran dva sata kasnije u Nišu, gde će Radnički ugostiti novosadski Proleter. 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Savo Milošević

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROBLEMI ZA PARTIZAN PRED INĐIJU: Napadač neće biti u timu, razlog je neverovatan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019

Crno-beli igraju danas od 18 časova...Napadač Partizana Rikardo GOmeš nije tokom priprema bio sa ekipom, niti je igrao prijateljske utakmice da mu ne bi propao potencijačni transfer zbog moguće povrede. Ipak, pred sam početak sezone Rikardo je vraćen u tim, ali se posle svega neće naći u kombinaciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.