Partizan u Francuskoj za nadu u plasman u drugu fazu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2018, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Francuskoj za nadu u plasman u drugu fazu

Utakmica 9. kola C grupe Evrokupa između Asvela i Partizana igra se večeras od 20.30 sati u Vilerbanu.

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da ekipa na gostovanju Asvelu u Evrokupu ima samo jedan izbor - da pobedi i sačuva šanse za plasman u drugu fazu.

Crno-beli trenutno imaju skor 2-6, dok francuski tim ima učinak 6-2.

"Asvel je odlična ekipa. U Beogradu su nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobili pametnom igrom i sada možemo da im uzvratimo. Moramo da odigramo jednu utakmicu i znati da imamo samo jedan rezultat, a istovremeno da igramo našu igru. Da imamo samo jedan rezultat ne mora biti problem, nego cilj. Ovo je "Win or go home" situacija", istakao je Trinkijeri za klupski sajt.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.