Partizan u Evrokupu samo na Areni Sport

Izvor: TV Arena Sport, 14.Okt.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Evrokupu samo na Areni Sport

Navijači Partizana će na kanalima Arene Sport ove sezone moći da prate svoj omiljeni košarkaški klub u drugom po rangu evropskom takmičenju. Arena će prenositi sve mečeve Partizana na domaćem terenu i gotovo sve mečeve na strani.

Evrokup počinje u utorak, a Srbiju će u ovoj sezoni pretstavljati Partizan koji posle dugog niza godina igranja >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << u Evroligi sada nastupa u Evrokupu. Ipak crno-beli nisu imali previše sreće u žrebu, imajući u vidu da će se naći u izuzetno kvalitetnoj grupi u kojoj se nalaze i dva bivša osvajača ovog trofeja.

Pored našeg predstavnika, u Grupi E takmičiće se i litvanski Lijetuvos Ritas, Banvit iz Turske, Hapoel Jerusalim, Krasni Oktobar iz Volgograda i Asesoft Rumunija. Takmičenje se igra po dvostrukom bod sistemu, pa će u prvoj fazi biti odigrano 10 kola. Po četiri najsnažnije ekipe iz šest grupa izboriće plasman u završnu fazu, tako da će od ukupno 36 klubova takmičenje nastaviti njih 24, a pridružiće im se i 8 timova koji ne prođu u drugu fazu Evrolige.

U prvom kolu, Partizan će gostovati bivšem evroligašu i timu koji je dva puta osvajao Evrokup, litvanskom predstavniku Lijetuvosu. Taj meč moćićete da pogledate u direktnom prenosu na Areni Sport 1, sa početkom u 18.30, u društvu fantastičnog komentatorskog para Edin Avdić i Nenad Kostić.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite najbolja košarkaška takmičenja.
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.