Partizan u Berlinu bez Gagića

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Berlinu bez Gagića

Iskusni centar zbog bolesti propušta prvi meč u Evrokupu ove sezone.

U avionu koji je u ponedeljak predveče poleteo iz Beograda za Berlin, među košarkašima Partizana nije bilo Radeta Zagorca i Đorđa Gagića.

Dok nastup Zagorca, koga muči zadnja loža, u duelu sa Albom nije ni bio očekivan, Gagić je iz kombinacije otpao zbog povišene temperature.

Pošto utakmica u "O2 areni" nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << takmičarskog značaja, odlučeno je da iskusni centar ostane u Beogradu i oporavi se tako da bude "fit" za nedeljni derbi ABA lige protiv Budućnosti.

Gagićevo mesto među 12 zauzeće perspektivni Dušan Tanasković, koji ovog meseca puni 18 godina i možda će mu se pružiti prilika da debituje u Evrokupu, kao što je u decembru protiv Cedevite ubeležio svoje prve minute u ABA ligi.

Đorđe Gagić je na 15 evropskih mečeva ove sezone beležio prosečno 6,9 poena i 3,9 skokova za 13 minuta.

Minulog vikenda je u pobedi nad Cibonom u Zagrebu bio najefikasniji u timu sa 16 poena za nepunih devet minuta provedenih na parketu.

Meč Alba - Partizan igra se u utorak od 20.45 časova.

Berlinci (skor 4-1) su obezbedili prvo mesto na tabeli E grupe Top 16 faze i u četvrtfinalu (od 5. do 13. marta, na dve pobede) će se sastati sa Unikahom, dok će crno-beli (2-3) završiti takmičenje kao treći ili četvrti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.