Partizan u Areni traži izalaz iz krize

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 11:32

Partizan u Areni traži izalaz iz krize

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu Valensije od 20.45 časova u okviru 11. kola Evrolige.

Partizan je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi ostvario četiri pobede i šest poraza, isto kao i ekipa Valensije.

Partizan i Valensija se do sada nisu sastajali u Evroligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Utakmica protiv Valensije je izuzetno važna za nas, kao i svaka u Evroligi. Igramo na domaćem terenu, ja sam pričao igračima da izbiju iz glave da li igramo u Beogradu ili van Beograda, ali činjenica je da ovde imamo vetar u leđa od naših navijača i nadam se da će to tako biti sutra uveče", izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović dan pre utakmice sa Valensijom.

Crno-beli su izgubili tri od poslednja četiri meča, dok je Valensija u seriji od tri poraza.

“Svi znamo šta nas očekuje u Beogradu. To je glasna publika koja gura svoje igrače od samog početka. Partizan je solidan tim kod kuće pošto su pobedili tri meča do sada. Imaju ‘velikog’ plejmejkera Egzuma, dva dobra skorera poput Pantera i Anđušića, ‘trojke’ Nanelija i Papapetrua koje mogu kreirati," kaže trener Valensije Aleks Mumbru.

Partizan u meč ulazi nakon razočaravajućeg poraza u derbiju sa Crvenom zvezdom.

"Moramo da zaboravimo i zapamtimo u isto vreme. Pobedili ili izgubilil, sezona se nastavlja i moramo to da ostavimo iza sebe, ali da naučimo iz poraza u prošlosti. Moramo da igramo bolje. Igramo na domaćem terenu, moramo da damo sve pred našim navijačima koji nas podržavaju u veoma važnoj utakmici,” poručio je Janis Papapetru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.