Partizan tužio banku

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan tužio banku

U košarkaškom klubu Partizan je situacija alarmantna. Prošle nedelje je sa računa skinuto osam miliona dinara zbog presude BAT po tužbi Duška Vujoševića i Nemanje Gordića.

To znači da je račun crno-belih u blokadi i da klub ne može da dovodi pojačanja za Superligu. Ipak, najviše muka zadaje kredit koji je Partizan 2004. sklopio sa Marfin bankom (danas Ekspo banka) sa kamatom većom od 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odsto. Čini se da se tom problemu nazire kraj.

- Bivšim igračima i trenerima dugujemo 2.4 miliona evra, ali najveći problem Partizana, koji često izaziva blokade, je Ekspo banka. Mislim da bih mogao da napišem doktorsku disertaciju po pitanju odnosa banke i Partizana. Ugovore i svaki dokument koji je potpisan sa bankom pročitao sam najmanje po deset puta i nemam nijednu nepoznanicu. Mogu da kažem da je gotovo sve urađeno protivzakonito. Sve što je urađeno nije ni domaćinski prema Partizanu, a u svemu tome morale su da učestvuju obe strane, neko iz banke i neko iz kluba. Tužili smo banku, podneli smo zahtev za privremenu meru jer smo dobili prvostepenu, a pre nekoliko dana potvrđena je i drugostepena presuda - rekao je Mijailović za sportklub.rs.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.