Partizan trijumfovao u Kupu Srbije

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2011, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan trijumfovao u Kupu Srbije

Vaterpolisti Partizana osvojili su sedmi put za redom Kup Srbije, pošto su večeras u finalu pobedili Crvenu zvezdu VET sa 12:7 (3:1, 2:1, 4:1, 3:4).

Vaterpolisti Partizana su sedmi put za redom, a 22. put u klupskoj istoriji osvojili pehar namenjen pobedniku Kupa Srbije.

Na bazenu Sportskog centra "Banjica" pobeđen je "večiti rival" Crvena zvezda rezultatom 12:7, a najefikasniji igrač Partizana bio je Miloš Vukićević sa tri gola, dok je u suprotnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << taboru najbolji bio kapiten Jugoslav Vasović sa takođe tri postignuta pogotka.

Partizan je od starta meča imao prednost, Zvezda je parirala do polovine druge četvrtine, da bi evropski šampion sve rešio ubedljivim trećim periodom.

U polufinalnim mečevima Partizan je savladao Beograd 16:3, dok su crveno-beli nadigrali Vojvodinu 8:3.

Crno-beli u četvrtak igraju Superkup Evrope protiv Savone, a onda gostuju Egeru u verovatno ključnom meču za plasman u četvrtfinale Evrolige.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.