Partizan traži trenera – Italijan u Beogradu

Izvor: B92, 02.Jun.2022, 08:35

Partizan traži trenera – Italijan u Beogradu

Partizan je u potrazi za trenerom nakon odlaska Aleksandra Stanojevića, a trenutno se kao prva opcija ističe jedan stranac.

Pre nekoliko dana najavljeno je da je crno-belima ponuđen italijanski stručnjak Marko Simone, bivši igrač Milana i Pari Sen Žermena, koji je u trenerskoj karijeri posle početaka u Monaku uglavnom vodio niželigaše i klubove iz fudbalski manje popularnih zemalja.

Tako se u njegovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biografiji nalaze švajcarska Lozana, francuski drugoligaši Tur i Laval, potom Klub Afrikan iz Tunisa, Račaburi sa Tajlanda, marokanski Mohamedi, te još jedan francuski drugologaš Šateru.

Bilo kako bilo, "Sportski žurnal" prenosi da je Simone već stigao na razgovore sa čelnicima Partizana u Beogradu.

Ukoliko pronađu zajednički interes, Italijan bi bio peti stranac na klupi Partizana posle legendarnog Mađara Iljesa Spica (pet trofeja), Nemaca Lotara Mateusa (šampion, prva Liga šampiona) i Jirgena Klopa, te Izraelca Avrama Granta koji je preuzeo Partizan na polusezoni kada su crno-beli imali deset bodova više od Crvene zvezde, pa mu nije bilo teško da osvoji titulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.